"Όσο αυξάνεται η γνώση μειώνεται το εγώ, ενώ όσο μειώνεται η γνώση αυξάνεται το εγώ!"

17 Ιαν 2012

Ταξικοί βρικόλακες

Το παρακάτω κείμενο – ανακοίνωση εστάλη στην Ένωση Ανταποκριτών Ξένου Τύπου την Δευτέρα 16 Ιανουαρίου.


Αθήνα 16.01.2012
Το αίμα μας το διαθέτουμε για τις ανάγκες της Τάξης μας
Δημιουργούμε τράπεζα αίματος. Γνωρίζουμε τις ανάγκες. Αγωνιζόμαστε για την πλήρη και δωρεάν κάλυψη των αναγκών όλης της εργατικής τάξης και των λαϊκών στρωμάτων στην ιατροφαρμακευτική περίθαλψη. Αντιπαλεύουμε τη λογική της μετατροπής σε εμπόρευμα όλων των αγαθών και τη μείωση του μη μισθολογικού κόστους που προωθούν τα επιτελεία της κυβέρνησης της Ε.Ε. και του κεφαλαίου.
Το αίμα της εργατικής Τάξης το διαθέτουμε για τις ανάγκες των συναδέλφων μας όπου και όποτε απαιτείται δεν το χαρίζουμε στην κερδοφορία του κεφαλαίου.
Η αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 11/3/2012 από τις 10 το πρωί μέχρι τις 4.00 το απόγευμα στα γραφεία του ΠΑΜΕ ( Αγ. Φιλοθέης 5β.)
Καλούμε τα συνδικάτα, τους εργαζόμενους να δηλώσουν συμμετοχή στα τηλέφωνα του ΠΑΜΕ, να συμβάλλουν στην προσπάθεια αυτή του ΠΑΜΕ.
Η Εκτελεστική Γραμματεία

Είναι προφανές πώς η οικονομική κρίση και η αγωνία για την έκβαση της προλεταριακής επανάστασης οδηγεί τις καθοδηγητικές δυνάμεις του κομμουνιστικού κινήματος σε πλήρη παράκρουση.
Πληροφορούμεθα έτσι πως υφίσταται «ταξικό αίμα» το οποίο μπορεί δια της αιμοδοσίας να φυλάσσεται σε ταξική τράπεζα αίματος προκειμένου να χρησιμοποιηθεί για τις ταξικές ανάγκες της εργατικής τάξης και των λαϊκών μόνων στρωμάτων. Είναι ηλίου φαεινότερο πώς το ταξικό αίμα δεν μπορεί να προσφερθεί για τις ανάγκες εξωταξικών παραγόντων οι οποίοι άλλωστε είναι και οι φυσικοί εχθροί του προλεταριάτου, όπως οι συνταξιούχοι δημόσιοι υπάλληλοι, ασθενείς έμποροι, δημοσιογράφοι με αιμόπτυση και άλλοι ύποπτοι.
Επίσης πληροφορούμεθα πως το ΠΑΜΕ και άρα και το ΚΚΕ προτίθενται να στήσουν εκ θεμελίων το δικό τους ταξικό ΕΣΥ. Κατόπιν όλων τούτων να αναμένουμε και άλλες πρωτοβουλίες αντιστοίχου περιεχομένου με τράπεζες που διαθέτουν αποκλειστικά ελληνικό αίμα υψηλής πυκνότητας σε εθνικά γονίδια, τράπεζες με αίμα χριστιανικό υψηλής περιεκτικότητας σε ορθόδοξη αιμοσφαιρίνη και άλλες ποικιλίες αίματος που θα διατίθενται σε κλειστά κυκλώματα καταναλωτών αιμοπεταλίων.
Οφείλουμε να δώσουμε συγχαρητήρια στο ΠΑΜΕ και το ΚΚΕ αντιστοίχως για τον εξόχως συναρπαστικό ανθρωπισμό που επιδεικνύουν και την υψηλού επιπέδου επαναστατικότητα που τους διακρίνει. Αλίμονο, εκεί στο Περισσό γνωρίζουν πώς η ασθένεια, ο καρκίνος, η λευχαιμία και η γρίπη των χοίρων είναι αποκλειστικά ταξικές ασθένειες και αντιμετωπίζονται με ταξική ιατρική όπως ακριβώς στην Βόρειο Κορέα.
Του Νίκου γεωργιάδη, από το athensvoice.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου