"Όσο αυξάνεται η γνώση μειώνεται το εγώ, ενώ όσο μειώνεται η γνώση αυξάνεται το εγώ!"

9 Νοε 2011

Η ολοκλήρωση της τραγωδίας

Το παλαιό πολιτικό προσωπικό, το αποκλειστικά υπεύθυνο για την χρεοκοπία της χώρας τα κατάφερε πάλι - δεν εγκαταλείπει με τίποτα τον αγώνα να διατηρήσει τον έλεγχο της εξελίξεων και να ολοκληρώσει τα σχέδιά του πριν εγκαταλείψει με λαϊκή εντολή την εξουσία.
Όλοι αυτοί οι φανεροί και κρυφοί οπαδοί της δραχμής -οι αυριανοί ολιγάρχες ρωσικού τύπου- κατευθύνουν με σιδηρά πυγμή τη χώρα στην χρεοκοπία.

Τηρούν οριακά τα προσχήματα "υπακούοντας" υποκριτικά και μόνο* στην αγωνία του λαού και στις δραματικές παραινέσεις και τους όρους των Βρυξελλών, απλά για να κερδίσουν χρόνο.

Εξασφαλίζουν την παρατεταμένη ακυβερνησία μπλοκάροντας κάθε λειτουργική λύση.

Στερούν το κράτος από τα έσοδα διατηρώντας το διεφθαρμένο μηχανισμό σε λειτουργία και την αγορά χωρίς ρευστότητα.

Στερούν κάθε αυτονομία από τον νέο πρωθυπουργό διατηρώντας τους ίδιους καταστροφικούς κύκλους, τύπου Βενιζέλου, στην διαχείριση χωρίς καμιά πλέον νομιμοποίηση.

Ψάχνουν αχυράνθρωπους, σπιλώνουν εντιμότητες και συνειδήσεις καλόπιστων προσφερόμενων, λερώνουν την κοινωνία με το σάπιο αποτύπωμά τους.

Τόσος χρόνος χάθηκε επίτηδες: μέχρι σήμερα θα μπορούσε να έχει ολοκληρωθεί ήδη η μισή προεκλογική περίοδος την οποία αρνήθηκαν μετά βδελυγμίας γιατί δήθεν δεν υπήρχε χρόνος - ενώ για τα καραγκιοζιλίκια τους υπάρχει άφθονος...

Κάθε μέρα που παραμένουν στην εξουσία μας στοιχίζει πλέον μήνες και χρόνια αδιεξόδου και κρίσης.

Πάρτε τους τις υπογραφές και ρίξτε τους τώρα!
*Γιατί ναι, θα ορίσουν πρωθυπουργό. Σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες όχι τον, αν μη τι άλλο, βαθύ γνώστη των οικονομικών και αποδεκτό από τους εταίρους μας, Παπαδήμο, αλλά ή κάποιον επιτυχημένο ...δικαστικό, ή τον ευρωπαίο ...συνήγορο του πολίτη, τον θυρωρό τους ή και την καμαριέρα τους, αρκεί να μην έχει γνώσεις και να μην θέτει όρους. Αρκεί να τον ελέγχουν για να συνεχίσει το ίδιο καταστροφικό δικομματικό κύκλωμα να καθορίζει την μοίρα της χώρας...
 
Αναδημοσίευση από το Blog, αριστερή στρουθοκάμηλος

1 σχόλιο:

  1. Βέβαια, πρέπει να παραδεχτούμε ότι ζούμε το τέλος της ελληνικής σοβιετίας και άρα θα περιμένουμε αυτό να έχει μεγάλο κόστος για την πατρίδα μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή