"Όσο αυξάνεται η γνώση μειώνεται το εγώ, ενώ όσο μειώνεται η γνώση αυξάνεται το εγώ!"

8 Απρ 2012

Tο Πελατειακό κράτος και οι αντιμνημονιακές δυνάμεις επί το έργον!

ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΕΛΑΤΕΙΑΚΟ ΚΡΑΤΟΣ:


Θα σας πώ ένα ζωντανό παράδειγμα.Σε μία ιδιώτη γιατρό Μικροβιολόγο-Βιοπαθολόγο που έχει σύμβαση με τα ασφαλιστικά ταμεία χρωστάει το κράτος από το 2009(!!!),76.000 ευρω.Από παραπεμπτικά ΟΠΑΔ-ΤΥΔΚΥ-ΟΑΕΕ-ΟΤΕ κ.λ.π.Ταυτόχρονα η ιδια πλήρωσε εφορία:Γιά το 2010,26.000 ευρώ,και γιά το 2011,οι δηλώσεις του οποίου θα έρθουν μετά τίς εκλογές υπολογίζεται φέτος σε 27.000 ευρώ.Σε αυτά έχει υπολογισθεί και όσα ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙ ΑΚΟΜΑ από τα ασφαλιστικά ταμεία τα οποία το κράτος τα θεωρεί ως ΦΟΡΟΛΟΓΗΤΕΑ ΥΛΗ!!!Υπάρχουν δεκάδες χιλιάδες τέτοιες περιπτώσεις Ιδιωτών Ιατρών, αλλά και του ιδιωτικού τομέα γενικότερα που το κράτος χρωστάει πάνω απο επτά ΔΙΣ ΕΥΡΩ!!Το Ελληνικό κράτος ενώ τους χρωστάει ένα ΚΑΡΟ λεφτά,φέτος θα τους ξαναπάρει φόρο.Δεν θα τους πεί το απλό:<<Σας χρωστάω τόσα. Μου χρωστάτε τόσα,θα βρούμε την διαφορά>>.Όλες αυτές οι ιδιωτικές μικρές επιχειρήσεις απασχολούν απο ένα-δύο και περισσότερα άτομα,τα οποία με την ασφυξία οδηγούνται στην ανεργία. Καί όλα αυτά γιατί: Διότι το Κράτος μοίραζε αφειδώς τα λεφτά στην διεφθαρμένη κομματική πελατεία.Στίς ΔΕΚΟ και στα άθλια επιδόματα στο Δημόσιο και στούς διεφθαρμένους Δήμους.
Θύμα αυτής της πελατείας είναι ο ιδιωτικός τομέας. Προσλάμβαναν,προσωπικό καθαριότητας,που μετά τούς έβαζαν σε γραφεία,χιλιάδες ειδικούς φρουρούς που μετά τους έχωναν σε γραφεία,(όταν μάλιστα πάνω απο 15.000 ήδη αστυνομικοί λουφάζουν σε γραφεία. Προσλάμβαναν χιλιάδες υπαλλήλους δήθεν αορίστου χρόνου στο Δημόσιο. Και γιά να ταίσουν όλη αυτήν την  κομμάτική πελατεία θυσίασαν 750.000 ανθρώπους από τον ιδιωτικό τομέα,και θα θυσιάσουν και άλλους.Γιά να θρέφουν την κομματική ΠΕΛΑΤΕΙΑ τους. Ενα κομμάτι τής οποίας είναι ΟΛΟΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΘΛΙΟΣ ΟΧΛΟΣ, που πάει στο σύνταγμα και αφήνει σημειώματα ΜΙΣΟΥΣ και μισαλλοδοξίας για ΔΗΘΕΝ,δοσίλογους-προδότες κ.λ.π. Αυτή η ΒΡΩΜΙΚΗ κομματική πελατεία φωνάζει υστερικά γιατί δεν θέλει να χάσει ΤΗΝ ΚΟΥΤΑΛΑ και την ΜΑΣΑ!!Και από την άλλη ένας ιδιωτικός τομέας,που τον λεηλατούν ,που του τα σπάνε στα πλιάτσικα οι ορδές του Τσίπρα,του παρακράτους των ΕΞΑΡΧΕΙΩΝ και των αγανακτισμένων,και συνεχίζει να αιμορραγεί με δεκάδες θύματα καθημερινά. Αυτή είναι η πραγματική κατάσταση.Τα υπόλοιπα είναι ΚΟΥΡΑΦΕΞΑΛΑ!!!

Δείτε στις παρακάτω φωτογράφιες και θαυμάστε τους!!
Οι "αντιμνημονιακές" δυνάμεις επί τον έργον. Αθήνα 12 ΦεΒΡΟΥΑΡΊΟΥ 2012!!Μετά την επαναστατική γυμναστική και το κάψιμο,στο πλιάτσικο των καταστημάτων!!
Η φωτογραφία εκτός από πραγματική είναι και συμβολική.Συμβολίζει το εγχώριο πλιάτσικο που γίνεται απο τις ντόπιες δυνάμεις κατοχής εδώ και δεκαετίες.Οι σκηνές αυτές νάστε σίγουροι ότι θα επαναληφθούν με μεγαλύτερη ληστρικότητα μετά τίς εκλογές. Όταν ένα τσούρμο παρανοϊκών νομιμοποιηθεί με ισχυρή κοινοβουλευτική εκπροσώπηση. Και η πολιτική αστάθεια επικρατήσει απ΄ακρου είς ακρο σε όλη την Χώρα. Αμφιβάλλω πλέον εάν μπορούμε να σωθούμε. Καθώς η άρνηση μας (ΚΑΙ ΣΩΣΤΗ), σε αυτούς που φέρουν την ευθύνη για αυτήν την κατάντια, μας οδηγέι σε λύσεις πέρα για πέρα αυτοκαταστροφικές.Το καλοκαίρι πούρχεται όχι μόνο ξένους τουρίστες δεν θα έχουμε,αλλά πολύ φοβάμαι πως δεν θα έχουμε ούτε και Ελληνες που να μπορούν να χαρούν το Ελληνικό καλοκαίρι.Που μάλλον με Χειμώνα θα μοιάζει.























Διάβαζα σήμερα τα σημειώματα που ανάρτησαν στο δέντρο δίπλα στο οποίο αυτοκτόνησε ο αυτόχειρας.Eάν όλο αυτο το φασιστικό συνοθήλευμα του μίσους που εγραψε όλα αυτα τα σημειώματα επικρατήσει στίς εκλογές τύφλα να έχει η ΣΤΑΖΙ και η KGB. Κρεματόρια θα στήσουν αυτοί που δήθεν λένε περί ναζί και τα τοιαύτα. Πρόκειται για αρρωστημένα άτομα γεμάτα μίσος στην ψυχή τους. Ένα μίσος που μαλλον πηγάζει από άλλα αίτια με τα οποία μόνο η ψυχιατρική μπορεί να ασχοληθεί. Αν αυτοί βγουν κυβέρνηση μια συμβουλή:Τα διαβατήρια στο στόμα και με το πρώτο αεροπλάνο δρόμο. Αλλοιώς στον Μεσαίωνα που θα επικρατήσει εδώ,αυτοί όλοι είναι έτοιμοι να στήσουν ΑΟΥΣΒΙΤΣ στον Θεσσαλικό κάμπο.Προκειται για εναν αθλιο μεσαιωνικό όχλο με πρωτόγονα ένστικτα.!!!
Αναδημοσίευση από το Blog: Φιλική Εταιρεία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου